Πε. Δεκ 3rd, 2020

Οριστικό !Για τελευταία φορά υποψήφιος ως βουλευτής ο Κώστας Καραμανλής.

Μετά από 10 χρόνια σιωπής, ο πρώην Πρωθυπουργός  Κώστας Καραμανλής , μίλησε κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής παρουσίασης του ψηφοδελτίου της ΝΔ του νομού Θεσσαλονίκης. Έντονα ενωτικός ο λόγος του με άμεση στήριξη στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η είδηση δεν βγήκε όμως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώην Πρωθυπουργού, αλλά στα παραλειπόμενα της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα τις τελευταίες ημέρες, ιδίως μετά τις αποκαλύψεις για το  σκοτεινό ρόλο του αναπληρωτή υπουργού δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ κ Παπαγγελόπουλου.

Ποια ήταν η είδηση;

Πως ο Κώστας Καραμανλής θα είναι για τελευταία φορά υποψήφιος ως βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Τι μεσολάβησε , που εξαφάνισε με μιας όλα τα σενάρια περί επανόδου του Κώστα Καραμανλή στην πρωθυπουργία στο μέλλον;

Μια συμφωνία κυρίων μεταξύ του Κυριάκου και του Κώστα. Ο πρώτος θα προτείνει τον Καραμανλή για πρόεδρο της Δημοκρατίας στη θέση του Παυλόπουλου, και ο δεύτερος θα υποστείλει τη σημαία του κομματικού του μηχανισμού, ο οποίος για τον α ή β λόγο υπόσκαπτε συνεχώς , όλους τους προέδρους του κόμματος από το 2009 και μετά.

Τι σημαίνει αυτό για τη Ροδόπη; Πάρα πολλά

Πρώτα πρώτα ανατρέπει και το τελευταίο επιχείρημα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, περί ισχυρού πολιτικού, μια και διαλύεται ο φίλα προς αυτόν  εσωκομματικός μηχανισμός πίεσης .  Και δεύτερον η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κομοτηνή το απόγευμα της Παρασκευής ,δεν άφησε ούτε την παραμικρή αμφιβολία για το ποια είναι η εκλεκτή του Προέδρου της ΝΔ για τη Ροδόπη. Παρά τη διαφορά ύψους μεταξύ Κυριάκου και Βούλας ήταν μια χαρά ταιριαστό πολιτικό «ζευγάρι» μπρος στις κάμερες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *