Πε. Δεκ 3rd, 2020

Αποδεδειγμένα πλέον πολυθεσίτης ο Στυλιανίδης

Για ένα ακόμα τριήμερο επισκέφτηκε την Κομοτηνή ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης για να μας λύσει όλα τα προβλήματα.

Είναι πολυπράγμων βλέπετε και πολυθεσίτης.

Αν και την Κυριακή δεν παραβρέθηκε στον επέτειο των πεσόντων στρατιωτών στην Ξυλαγανή για να σας πω , υπό ποια ιδιότητα θα συμμετείχε σ αυτή, εντούτοις ξεδίπλωσε όλες τις υπόλοιπες θέσεις του αργότερα.

Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν παραβρέθηκε στην παρουσίαση του συνδυασμού του Χρήστου Μέτιου , υπό την ιδιότητα του εκπροσώπου του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Την επόμενη ημέρα πήγε στην κατάθεση στεφάνων που πραγματοποίησαν τα σχολεία της πόλης εν όψει της εορτης της 14ης Μαίου, και κάθισε στο ταμπελάκι των επισήμων που έγραφε Βουλευτές , ενώ εβαλε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ της Ροδόπης να καθίσει στο ταμπελάκι που έγραφε πρώην υπουργοί.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παραβρέθηκε στην υποδοχή της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Βαθυρρυάκος , με την ιδιότητα ενός εκ των τριών αρχόντων του τόπου, ενώ στην λειτουργία που ακολούθησε , αν και πήγε να παραστήσει τον πρώτο μεταξύ των πρώτων , καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο στασίδι, εντούτοις δήμαρχος και αντιπεριφερειάρχης πήγαν στάθηκαν από μπρός του , εξαφανίζοντας τον από την κοινή θέα.

Την επομένη ημέρα στην λειτουργία χρησιμοποίησε  πονηρή τακτική και κατάφερε στην λειτουργία να βρεθεί δίπλα στους Μέτιο Πετρίδη και Τσαλικίδη, αλλα στην κατάθεση στεφάνων που ακολούθησε στο Ηρώο της πόλης , βρέθηκε να κάθεται μπρος από την ταμπέλα που έλεγε Πρόεδρος Εφετείου Θράκης, ενώ στην ταμπέλα πρώην υπουργοί πήγε –πού σωστά και κάθισε ο Σγουρίδης εκ Ξάνθης.

Στην παρέλαση που ακολούθησε , δεν μπήκε καν στον κόπο να κατευθυνθεί προς την κερκίδα των επισήμων όποτε μετατράπηκε σε θαμώνα καφενείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *