Πε. Δεκ 3rd, 2020

Στον Τοψίδη η Φελίνα- στα κάρβουνα ο Γραβάνης

Καμία έκπληξη εις στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ η ανακοίνωση της ένταξης της Φελίνας Καζάκου στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Τοψίδη. Ήταν προετοιμασμένη κίνηση εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Και ενώ αυτή η ένταξη δεν παίζει κανένα ιδιαίτερο ρόλο στη δυναμική του ψηφοδελτίου Τοψίδη, εντούτοις βάζει φωτιά στο δημοτικό ψηφοδέλτιο του Αντώνη Γραβάνη, ο οποίος είχε ήδη επιβαρυμένη θέση από τους υποψηφίους συμβούλους  του Τοψίδη που προερχόταν από το Δ.Σ. του επαγγελματικού επιμελητηρίου στο οποίο είναι πρόεδρος.

Θα υπάρξει άμεση απάντηση από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας ,μια που στήριξη στο Μέτιο σημαίνει προσωπική στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στήριξη στον Τοψίδη σημαίνει στήριξη στο παλιό κατεστημένο;

Τα μάτια μας λοιπόν τις επόμενες ημέρες στις κινήσεις της Βούλας Ελευθεριάδου, την οποία να σημειώσουμε πως το γραφείο τύπου του Αντώνη Γραβάνη ήδη την είχε «εξαφανίσει» από το φωτογραφικό υλικό της παρουσίασης του προγράμματος του υποψήφιου δημάρχου για τον τουρισμό πριν λίγες ημέρες στον οικισμό του Φαναρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *